Drømmen om fiber

2475351363

Etter at vi flyttet til Søyland har jeg ønsker å få fiber fra Lyse. Lyse tilbyr enorme hastigheter sett i forhold det jeg har idag (se bilde). Dette vil hjelpe godt i og med at jeg jobber mye hjemmefra.

Jeg har satt i gang et prosjekt med Lyse og naboene og vi er i ferd med å få til en løsning som gir oss fiber. Løsningen blir dugnad blant naboene samt at Lyse stiller med nødvendig kompetanse og materiell.

Når prosjektet er utført kommer jeg til å lage et skriv som beskriver prosessen som er blitt gjort for at vi nå snart får fiber (forhåpentligvis).

Utfordringene er mange og spesielt når man må forholde seg til offentlige organer slik som Statens Vegvesen, men da vi nå har tenkt en trasè som er langt fra fylkesvegen vil vi unngå mye ekstra jobb selv om vi må krysse fylkesvegen på tre steder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *