Openelec, et komplett mediesenter

openelec_logo

Jeg har brukt XBMC i flere år og programvaren blir bare bedre og bedre. Tidligere brukte jeg en løsning der Ubuntu server (uten GUI) lå i bunnen, men etter å ha oppdaget Openelec så går jeg aldri tilbake.

Openelec har en skreddersydd linux distribusjon i bunnen og kommer ferdig konfigurert ut av boksen.

Les mer på Openelec.tv, installasjonguide finner du her. Openelec har støtte for mange trådløse nettverkskort og du kan konfigurere trådløst nettverk ved å velge «Openelec Settings» under System på hjemmeskjermen.

Openelec kommer også i en egen pakke for bruk på Raspberry PI, denne fungerer også veldig bra.

Slik ser mitt mediesenter ut:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *