Nexa PE-3

Bildet er hentet fra clasohlson.no

Nexa har flere rimelige enheter for bruk i hjemmet. Jeg kjøpte min første pakke med plugin kontakter for å løse et problem med baderomsviften der bryteren var på loftet og jeg ønsket med en kanalvifte fremfor en støyete baderomsvifte.

Jeg har god erfaring med Nexa PE-3 fra Nexa, kjøp hos Clas Ohlson. Det man må være klar over med Nexas enheter er at når man sender et på/av signal så får man håpe på det beste ettersom man aldri får bekreftelse på at signalet et mottatt og kommandoen utført. Jeg har aldri hatt problemer med dette, men man må tenke på plassering av for eksempel RFXCom trancieveren for å få best mulig rekkevidde.

Nexa PE-3 tåler en last på 1500 Watt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *